Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact op

No Shit groentedoos thuis bezorgen

Kan ik de groentedoosthuis ontvangen?

Ja, dat kan. Wij bezorgen via PostNL de dozen graag bij de mensen thuis. Bestelt u de doos voor woensdag 20.00 uur? Dan ontvangt u deze op vrijdag of zaterdag.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, dat kan via de track & trace code.

Wat als ik niet thuis ben bij bezorging?

Dan geeft PostNL de box af bij de buren of op een PostNL afhaalpunt.

Kan ik op donderdag nog voor de dag erna bestellen?

Wij bereiden onze bestellingen voor op woensdag, dus dat gaat helaas niet. Heeft u specifieke wensen of een hele grote bestelling? Neem dan contact met ons op.

Wanneer krijg ik mijn doosthuisbezorgd?

Als u voor woensdag 20.00 uur bestelt, ontvangt u de doos de vrijdag of zaterdag erna. U kunt uw bestelling via een track & trace code volgen.

Waarom betaal ik bezorgkosten?

No Shit wil de distributielijnen zo kort mogelijk houden en eerlijk en transparant zijn over de kosten. Wij rekenen daarom reguliere bezorgkosten in plaats van deze in de totale verkoopprijs te verhullen.

Wat is een buurtbox?

Met onze buurtbox maakt u goede sier bij de buren. Want bestelt u samen, dan scheelt dat flink wat kilometers en distributiekosten. U bestelt de box voor 1 adres en regelt zelf dat de boxen bij de buren terechtkomen. De kosten verdeelt u onderling.

No Shit groentebox bestellen via een foodhub

Waar kan ik de groentedozen ophalen?

Kijk hier voor adressen waar u terecht kunt.

Wanneer kan ik de box ophalen bij de foodhub?

Iedere foodhub hanteert zijn eigen openingstijden. Deze tijden kunt u vinden op de overzichtspagina van de verschillende foodhubs. Over het algemeen geldt: als u voor woensdag 20.00 uur bestelt, kunt u het weekend erna een heerlijk No Shitmaaltje op tafel zetten.

Waarom betaal ik ophaalkosten?

No Shit hecht er belang aan de daadwerkelijke kosten van de keten te laten zien. Daarom betaalt u voor het vervoer naar de foodhub.

Kan ik zelf een foodhub starten?

Beschikt u in Utrecht, Amsterdam of een andere mooie plek over een winkel, horecazaak of ander praktisch afhaalpunt? En vindt u het wel wat, foodhub worden? Klasse. Meld u hieronder aan, dan nemen we contact op.