Oproep: verspreid ons bericht over het No Shit winterabonnement!

14 november 2023

Afgelopen weken hebben we heel hard gewerkt om ons groenteabonnement meer vorm te geven: ondertussen hebben we afhaalpunten in Amsterdam, Utrecht en Zwolle! Maar om het echt goed te laten draaien, hebben we nu vooral ook naamsbekendheid nodig. En daarvoor kunnen we jullie hulp heel goed gebruiken!

Daarom hierbij, in de categorie ‘durf te vragen’: hieronder een kant-en-klaar bericht om te verspreiden onder vrienden/familie/collega’s en anderen. Zeker als ze in Zwolle, Utrecht of Amsterdam wonen maar daarbuiten mag natuurlijk ook! Onze dank is groot. Samen maken we No Shit beschikbaar op elke keukentafel!

Hi! Wij zijn No Shit en wij maken ons hard voor vegan vegetables: Biologische groenten. Maar dan plantaardig.

Op boerderij Zonnegoed in Ens telen we zonder dierlijke mest en met zorg  voor bodem, mens en biodiversiteit. Zo produceren we voedsel dat milieu en klimaat niet belast, maar juist steeds gezonder maakt. Voedsel dat bijdraagt aan de toekomst. En dat proef je.

Deze winter bieden we een groenteabonnement aan: elke 2 weken een voorraad No Shit groenten (aardappels, ui, peen, rode bieten en/of pompoen+1 bonusproduct) op te halen van een Foodhub in de buurt of bezorgd via PostNL.

Opgeven kan op elk moment, maar wacht niet te lang want we leveren tot 31 maart. Je kunt altijd starten met 3 kratten als proefabonnement dus probeer het rustig eens uit. Alle info & opgeven: www.noshitfood.nl/winterabonnement

Foodhubs:
Utrecht: Biercafé Oproer; Bio-kruidenier Puur&Loos
A’dam: Keizersgrachtkerk; de Ceuvel
Zwolle: woongemeenschap Kattegat
Ens: boerderij Zonnegoed

Alle nieuwsberichten

Meer lezen

Keek op de week #6: 1-22 september

22 september 2023

Nieuw: het No Shit winterabonnement!

22 september 2023

Keek op de week #5: 29 juli – 31 augustus

1 september 2023