Laatste No Shit groentedozen van seizoen 2022

19 maart 2023

Prei, pastinaak, rode kool, aardappel, knolselderij: de afgelopen maanden hebben we met plezier elke week een nieuwe lading No Shit wintergroenten voor onze trouwe No Shit fans mogen inpakken en versturen. Nu raakt langzaam de voorraad uit 2022 op en is het tijd om ons te concentreren op het zaaien en verzorgen van de gewassen van 2023. Daarom zullen we per april geen groentedozen meer versturen; de laatste verzenddata zijn dus 23 en 30 maart!

2022 was het eerste jaar dat we No Shit groentedozen hebben aangeboden. Het was een bijzonder leerzaam proces en een heel andere manier van werken dan de producten in grote anonieme kisten naar de groothandel te sturen. Eén die ons goed bevalt: u weet waar uw groenten vandaan komen en wij vinden het fantastisch om uw ervaringen, complimenten én feedback te krijgen. Bovendien houden we zonder tussenhandel meer aan onze groenten over. Eerlijk is eerlijk: dit is nodig om onze manier van produceren, waarmee we binnen de ecologische grenzen van de planeet blijven maar die wel hogere kosten met zich meebrengt, vol te houden.

Bovenal willen we onze fans van harte bedanken voor de bestellingen van afgelopen jaar: zonder u had het niet gekund! Hoe de verkoop van No Shit groenten zich verder zal ontwikkelen, daarvan blijven we u natuurlijk op de hoogte houden via de website, nieuwsbrief en social media. Andersom ontvangen we ook graag uw tips, feedback en ervaringen. Klik hier voor alle contactmogelijkheden.

Hartelijke groet,
het team van No Shit
Joost, Noah, Tobias en Sanne

Alle nieuwsberichten

Meer lezen

Oproep: verspreid ons bericht over het No Shit winterabonnement!

14 november 2023

Keek op de week #6: 1-22 september

22 september 2023

Nieuw: het No Shit winterabonnement!

22 september 2023