Hoe het werkt

No Shit Winterabonnement in een notendop: een groente-abonnement van 21 oktober tot 31 maart, waarbij je eens per 2 weken een mooi gevuld groentekrat kunt afhalen van een Foodhub bij jou in de buurt. Zo ben je met minimaal transport en verpakkingsmateriaal, deze herfst en winter voorzien van de lekkerste No Shit groenten.

Leverdata
2023: 20/21 oktober; 3/4 & 17/18 november; 1/2 & 15/16 december;
2024: 5/6 & 19/20 januari; 2/3 & 16/17 februari; 1/2, 15/16 & 29/30 maart.
Meld je aan vóór woensdagavond 23:59 in de week dat we leveren om nog die vrijdag/zaterdag van onze No Shit groenten te kunnen genieten!

Let op: schrijf je nu in of vóór woensdag 1 november 23:59 en je ontvangt het eerste krat op 3/4 november

Opgeven kan via onze bestelpagina

De basis

 • Gedurende 5 maanden (21 oktober tot 31 maart) ontvang je elke 2 weken 1 groentekrat, in totaal dus 12 keer (later opgeven is ook mogelijk);
 • Je haalt het krat op van een Foodhub afhaalpunt in jouw stad of kiest voor bezorging met PostNL (vrijdag/zaterdag);
 • Krat Normaal weegt min. 3 kg (voldoende voor 2-3 personen) en kost €12.50 per krat;
 • Krat XL weegt min. 5,5 kg (voldoende voor 4-5 personen) en kost €20 per krat;
 • Nieuw! Voor de eenpersoonshuishoudens kun je krat Normaal ook kiezen op de helft van de frequentie: 1x per 4 weken in plaats van 1x per 2 weken;
 • Elk krat bevat een basisvoorraad van onze eigen allerlekkerste No Shit aardappelen, peen, ui, rode bieten en/of pompoen;
 • Ons No Shit assortiment is nog beperkt: in de toekomst willen we graag groeien, maar voor nu hebben we, om voldoende variatie te bieden, samenwerking gezocht met onze bijna-buren van Tuinderij aan de Dijk. Naast de basisvoorraad No Shit groenten ontvang je in elk krat ook een lokaal seizoensgebonden bonusproduct!
 • Weggooien vinden we shit. Daarom werken we zonder verpakkingsmateriaal en met een statiegeldsysteem op de kratten. Het enige wat je er gratis bij krijgt, is wat aanhangend zand: dat houdt de groente vers en zo verspillen we geen water.
 • Alleen bij bezorging via PostNL ontvang je de groenten in een recyclebare doos.

De details

 • Per afhaalpunt zullen de exacte afhaaltijden en instructies wat verschillen; zie alle informatie bij Foodhub afhaalpunten;
 • We voorzien deze winter een afhaalpunt in Amsterdam, Utrecht en Zwolle;
 • Op dit moment zijn de afhaalpunt in Amsterdam en Utrecht bekend: De Keizersgrachtkerk en Biercafé Oproer. Informatie over de andere afhaalpunten volgt zo spoedig mogelijk!
 • Interesse vanuit een andere stad? Op afstanden binnen 100km van Ens kijken we graag samen met jou of we een afhaalpunt in jouw buurt kunnen starten. Per Foodhub zijn 30 abonnees nodig om ons plan haalbaar te maken.
 • In steden op >100 km is het voorlopig alleen mogelijk om de groentedoos per post te ontvangen. We brengen per pakket €6,95 verzendkosten in rekening.

Interesse om abonnee te worden bij de Keizersgrachtkerk, Biercafé Oproer of per post? Geef je nu op via de Bestelpagina!

Wij zijn trots op onze No Shit groenten, die naast extra lekker ook goed zijn voor bodem, natuur en mens. Daarom zoeken we naar een geschikte manier om onze groenten herkenbaar in jouw keuken te krijgen. Dit winterabonnement is de start van een aanpak die de No Shit movement écht zal doen groeien, waarbij we stap voor stap onze distributiekanalen uitbreiden, meer collega-boeren betrekken en zo ook ons assortiment steeds aantrekkelijker kunnen maken.
Help jij ons aan een kick-start? Samen maken we No Shit Food beschikbaar op elke keukentafel!